Oona & Tomas, Hääkuvaus Rauma

Joskus hääkuvaus on helpoin ja järkevin toteuttaa etukäteen ennen hääpäivää. Näin tehtiin Oonan & Tomaksen kanssa, kun olin jo buukattu toisen parin häihin kuvaajaksi heidän hääpäivänään. Sovimme kuvauksen morsiamen koekampauspäiväksi reilu viikko ennen häitä. Tämä mahdollisti kuvauksen ilta-aikana jolloin valo on lämpimämpää ja pehmeämpää kuin keskipäivän raaka auringonpaiste. Saimme myös kaikessa rauhassa keskittyä kuvaukseen ja tunnelmointiin, kun ei ollut hääpäivän minuuttiaikataulua.

Kuvausiltana sattui olemaan kirkas keväinen auringonpaiste. Raumalle meren äärelle sovittu kuvauspaikka oli avoin ja vielä turhankin paisteinen, joten päätimme napata ensin muutaman ruudun Vanhan Rauman lähistöllä. Iltainen sivuvalo muodosti kauniin kontrastisia varjoja, joita hyödynsimme.

Siirryimme merenrantaan tunnelmoimaan ilta-aurinkoa. Huh, kuinka kylmä olikaan merituulen puhaltaessa ja auringon laskiessa! Tuulen voimakkuudesta voi päätellä jotain tuosta vaakasuorasta ilmapallo-kimpusta 🙂 Rakastunut herrasmies tietysti luovutti takkinsa morsiamelle lämmittääkseen tätä 😉

Oli upea saada tallentaa ajan kanssa nämä kauniit muistot. Kiitos Oona & Tomas – ja ONNEA!!

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *