Keväinen raskauskuvaus tammimetsässä

Pari viikkoa sitten sain ikuistaa Aneten ja Tuomaksen odotusajan kauniiksi kuviksi. Kevätilta oli mitä upein, ja meillä oli aivan superhauska kuvaussessio!! Kuvaus venähtikin usean tunnin pituiseksi, kun samoilimme metsässä ja jutustelimme lapsista, matkustelusta, luonnosta, musiikista….onneksi tulevat vanhemmat olivat varustautuneet myös lämpimin takein aina kuvaussettien välissä.

raskauskuvaus pregnancy forest

Kuvasimme Kaarinassa Rauvolanlahden upeissa tammimetsissä. Majesteettiset tammet ovat ilmeisesti Turun alueen (ehkä jopa koko Suomen) vanhimpia! Itselläni on muuten todellinen fiksaatio vanhoihin puihin, minkä olette ehkä portfoliostani panneet merkille… Varsin usein huomaan kuvaavani mallejani massiivisten lehtipuiden alla siluetteina, raikkaan vihertävässä koivumetsässä tai karunkauniissa kelottuneessa oksistossa.

Kapusimme myös Vaarniemen kallioille ja näköalatornille (josta pisteet sisukkaalle Anetelle!!). Ihailimme mielettömän hienoja maisemia ympäri Turun, ja täälläkin saatiin muutama helmi otos koleasta tuulesta huolimatta.pregnancy bwsky is the limit love masukuvaustogether maternity  masukuvaus

Oli mieleenpainuva kuvaus, josta kiitokset mukavalle parille! Onneksi näimme hieman vaivaa haastavassa miljöössä, niin saatiin ikuistettua tämä kevätvauvan odotus! Todella usein tuoreet vanhemmat harmittelevat, että jäi kunnon kuvat ottamatta raskausajan härdellissä (ja vielä useammin näin käy vastasyntyneiden kanssa). Mutta näihin kuviin on hieno palata jälkeenpäin uudelleen ja uudelleen – myös tulevan uuden perheenjäsenen kanssa muistoja esitellen!

 

Tags: raskauskuvaus, masukuvaus, odotusajan kuvaus, raskausajan kuvaus, maternity, pregnancy, photography, photographer, mikkokaaresmaa, newborn, turku, vaarniemi, kaarina, rauvolanlahti, raskaus, odotus

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *