Odotuskuvia luonnon helmassa

Kaunis kevätaamu, upeana kukkiva Ruissalon miljöö sekä onnellinen pariskunta raskauden loppumetreillä – olipa huikeaa saada ikuistaa näitä hetkiä Elenan ja Daanin seurassa. Sain itse asiassa juuri kuulla vauva-uutisia, joten toimikoon tämä blogipostaus myös onnentoivotuksena vanhemmille 🙂

Onneksi ehdimme ottaa kuvat vielä ennen vauvan syntymää! Kuvasimme Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan maisemissa sekä lähimetsissä. Ajoitus osui nappiin myös keväisen kukkaloiston suhteen, sillä pari päivää tämän jälkeen paikan ohi ajaessani huomasin kirsikankukkien jo lakastuneen.

IMG_0633

 

IMG_0670

IMG_0765

Yksi omista ehdottomista lemppareista on valkovuokko-niittyjen keskellä ylhäältä käsin otettu kuva. Sain yhdistää erämiehen, tarzanin ja kuvaajan taidot kiivetessäni lahon puun oksalle kuvaamaan 🙂 Noh, pienen ponnistelun ja jännitysmomentin jälkeen kaunista kuvaa on kiva katsella!

On muuten uskomatonta, miten sama lokaatio muuttaa muotoaan eri päivinä: valo on joka kerta erilainen säästä sekä vuoden-, vuorokauden- ja kellonajasta riippuen. Usein myös vehreä luontomiljöö saattaa jo keskikesällä olla kuivettuneen ja karun oloinen. Mutta itse koen suurena rikkautena sen, miten joka kerta löytää uusia kuvakulmia ja ahaa-ideoita samoista paikoista.

IMG_0833 IMG_0837IMG_0816 IMG_0895 IMG_0919 IMG_0932 IMG_0976

 

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *