mikkokaaresmaa

11-vuotiaana sain äidiltäni lahjaksi sähkönsinisen Kodak-kompaktikameran, josta tuli rakas aarteeni. Jo lapsena olin kiinnostunut visuaalisista asioista, joista valokuvaus vei ammattimielessä voiton. Nyt olen toiminut ammattikuvaajana n. 15 vuotta, joista 10 vuotta itsenäisenä yrittäjänä.

Olen kahden pienen lapsen isä ja työstäni pitävä valokuvaaja – näiden roolien kanssa tasapainoilu on joskus haastavaa mutta uskomattoman antoisaa! Työssäni arvostan erityisesti sitä, että saan tehdä laajasti erilaisia kuvauksia, mikä pitää minut vireessä. Haluan haastaa itseni, löytää uusia ahaa-elämyksiä ja nähdä kauneutta arkisissa yksityiskohdissa. Inspiroidun helposti ihmisistä, luonnosta ja mielenkiintoisista paikoista. Aiemmin harrastin matkustelua, musisointia ja piirtämistä, nykyään käytän vähäisen vapaa-aikani puutalovanhuksemme kunnostamiseen.

Studioni ja työhuoneeni sijaitsee Turun Martissa, mutta kuvaukset liikuttavat minua säännöllisesti mm. pääkaupunkiseudulle tai kauemmaskin. Tunnelmalliset hääkuvat, elämänmakuiset lapsi- ja perhekuvat tai näyttävät yrityskuvat voidaan toteuttaa sovitussa paikassa – ehdotan mielelläni sopivia miljöitä. Kuvaan myös sisustuslehdille persoonallisia koteja, minkä kautta pääsen kurkistamaan erilaisiin visuaalisiin maailmoihin ja tapaamaan mukavia ihmisiä. Voit siis ilmiantaa oman tai tuttavasi kodin minulle vaikkapa palaute-sivun kautta!

No niin. Sitten sinun vuoro? Kuulisin mielelläni miten päädyit sivuilleni ja millaisia kuvaustoiveita sinulla on jne? Laitapa viestiä palautesivun kautta 🙂

Mikko

 

 

Kuvauspalvelut: Hääkuvaus, lapsikuvaus, perhekuvaus, vauvakuvaus, yrityskuvaus, muotokuvaus, kihlakuvaus, trash the dress -kuvaus, dokumentaarinen hääkuvaus