Kesäillan onnelliset

Enpä olisi viime tammikuun häämessujen kuvausarvontaa järjestäessäni arvannut, kuinka tunnelmallisen kuvauspäivän saisimme viettää. Petra ja Johannes voittivat hääkuvauksen, johon sisältyi myös hääkampaus ja -meikki kampaamo Unikista sekä mahdollisuus käyttää kuvauksen ajaksi Boutique Minnen upeaa vintage-pukuluomusta. Mikä onni olikaan saada kuvata tätä heittäytyvää paria! Tuntui että päivän kaikki palaset loksahtivat hienosti kohdalleen – vaikkakin kuvausjärjestelyt vaativat pientä vaivannäköä.

Kuvat otettiin viikko Petran & Johanneksen häiden jälkeen, jolloin oli aikaa perehtyä kuvaukseen kunnolla. Puvunsovitukset ja testikampaukset oli hoidettu pois alta etukäteen. Paikan suhteen tulikin pieniä mutkia matkaan: olin bongannut Ruissalosta upean tammiston johon suunnittelin kuvausta, mutta vain viikkoa ennen tajusin että kyseessä oli Ruisrock-viikonloppu eikä lähihoodeille olisi asiaa. Viikon aikana mietin pääni puhki, ja kävin tsekkaamassa ainakin viisi eri potentiaalista paikkaa. Mutta mikään niistä ei tuntunut sopivalta kun oli jo valmiita visioita päässä. Lopulta muistin Brinkhallin kartanon, jonka ulkoalueen villiintyneet niityt, massiiviset tammet ja itse upea kartano olivat jättäneet muistijäljen aiemmalta käynniltä. Ajeltuani Brinkhalliin (kirmailtuani hetken niityllä innostuneena ja soitettuani samantien säätiölle lupakyselyn merkeissä) tuli visiolle täydellinen piste i:n päälle!

Muutama tunti meni paikan päällä valmistellessa kuvauspaikkaa ja kierrellessä vaikuttavaa miljöötä. Kuvaukseen halusimme pehmeän iltavalon tunnelmaa, aurinko tosin ehti jo laskea päästessämme vauhtiin, sillä uusia paikkoja ja ideoita syntyi jatkuvasti. Rakastan erityisesti kartanon Kavaljeerisiiven elämää nähneitä kiviseiniä, sekä Pakarituvan rouheaa tunnelmaa ja pelkistettyä valoa. Onneksi kesäillan valoa riitti melkein puoleenyöhön saakka ja hääpari itsekin oli innoissaan.

Onnistuneen kuvaussession kruunasi kuvien toimituksen jälkeen hääparilta tullut viesti: ”VAU! Vaikka odotukset oli korkealla, ei osattu NOIN upeita kuvia odottaa. Ollaan todella tyytyväisiä. Iso kiitos vielä meiltä molemmilta!!”

 

Kuvat: Mikko Kaaresmaa

Kampaus & meikki: Saara / Kampaamo Unik

Puku: Boutique Minne

Hääkimppu & seppele: Kukka Fiori

Kuvauspaikka: Brinkhallin kartano

 

01 02 03 04 05   08 09 10 11 12 13 14 1518 16 1706 07 19 20

2 Comments Kesäillan onnelliset

 1. Kimmo Hallapelto helmikuu 2, 2017 at 20:43

  Todella hienoja kuvia! Uskon täysin, että Teillä oli hieno päivä tyttäreni ja vävyni kanssa. Kiitos.

  Reply
  1. Mikko maaliskuu 24, 2017 at 12:45

   Kiitos Kimmo! Oli ikimuistoinen päivä 🙂

   Reply

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *